2010. december 8., szerda

Toilodo - francia pontgyűjtős oldal

A Toilokdo egy francia játék oldal. 10 játék lehetőség van, amit különböző játékokra lehet fel használni. Az oldalon találhat játékokkal pontokat lehet gyűjteni. Amit Boutique-ben franciául vagy angolul a gift-ben ajándékokra válthatód. Rendelés előtt egy mimipasst kell beváltani. Több lehetőség van az ajándék szerzésre az oldalon. Lehet licitálni vagy van a visszaszámlálós lehetőség. Az ajándék mellett van egy visszaszámláló, ami jelzi, hogy hány nap vagy óra múlva lehet megrendelni. Amikor letelt az idő, aki elsőnek kattint a rendelési gombra azé lesz az ajándék. Egy-két dolgot licitálás és a visszaszámlálós módszer nélkül is lehet venni. Az ajándékok teljesen ingyen vannak, a postaköltséget a cég állja.
Egy Ip címről csak felhasználó regisztrálhat. Ha többször regisztrálsz egy Ip címről, törölni fogják a felhasználói fiókodat.
Az oldalt angolra is lehet állítani. a zászlóra kattintva.
A regisztrációhoz segítséget holnap írom le.

Az oldalra az linkre kattintva tudtok regisztrálni:
http://www.toilokdo.com/inscription5.php?parrain=kinga0017

Régebbi ajándék amit az Toilokdotól rendeltem egy egérpad.


Ha többet szeretnél játszani az oldalon, akkor a byncode nevű kódot kell szerezned vagy minipasst. A byncodeból négyet kell beváltani egyszerre.
1 minipass 2000 jetont ad, amivel játékokat lehet játszani. Meg van minden játéknak az ára, hogy mennyi jetonba egy plusz játék lehetőség.
Vannak oldalak, ahol szerezhetsz.

Minipass

Az oldal francia nyelvü. Nem lehet a nyelvet átállítani. Csak kaparós játékok vannak rajta. A pontokat Cadeaux -ban lehet beváltani minipassra és byncodera.

A linkre kattintva lehet az oldalra regisztrálni:
http://www.mimipass.com/inscription-gratuite-13365.html

Több kód szerzési lehetőség később.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése